Terug naar overzicht

Nieuw bij Ide Automotive: kalibratietool voor rijhulpsystemen (CSC)  

Camera’s, radars en sensoren zijn niet meer weg te denken uit hedendaagse wagens om de veiligheid te garanderen aan de inzittenden met behulp van geavanceerde rijhulpsystemen. Die vooruitstrevende technologieën brengen extra uitdagingen met zich mee om service te kunnen bieden op deze wagens. Om daar een antwoord op te bieden heeft Hella Gutmann de Camera- and Sensor-Calibration-Tool (CSC-Tool) ontwikkeld.

Adaptieve cruisecontrol, Lane Departure Warning, automatische noodremfunctie en 360° camerasystemen zijn maar enkele bestuurdersassistentiesystemen die het leven van de moderne automobilist makkelijker en veiliger maken. Daar komt wel bij dat al bij veel werkzaamheden herkalibreren en opnieuw afstellen noodzakelijk zijn, zoals bij herstellingen na een ongeval of wanneer de slotplaat in servicepositie is geplaatst (bijvoorbeeld bij vervanging van de distributieriem).

Bij Ide Automotive zijn we vanaf heden trotse eigenaar van de CSC-Tool van Hella Gutmann. Geen lange wachttijden meer voor een afspraak bij de officiële merkendealer om kalibraties te laten uitvoeren: u maakt gewoon snel een afspraak bij ons! Op vandaag kunnen we al Mercedes en wagens van de VAG-groep afstellen. Zeer binnenkort doen we de nodige investeringen om ook onder andere Nissan, Mazda, Toyota, Subaru, enzovoort te kunnen behandelen!