Terug naar overzicht

Achteruitrijcamera & dodehoekcamera

Voor onze klant Delaere Stortbeton hebben wij al verschillende trekkers, trailers en vaste vrachtwagens uitgerust met onze camerasystemen. De meest recente was een vrachtwagen waar we een dodehoekcamera geplaatst hebben boven de rechterdeur en op de trailer een achteruitrijcamera. 

Wij wensen onze klant alvast veel veilige en productieve kilometers toe!

De nieuwe vrachtwagen staat klaar om onder handen genomen te worden. Rechts op de cabine komt een dodehoekcamera te staan en links op de aanhanger een camera met zicht naar achter.

Achteruitrijcamera

Onze technieker monteert vakkundig de robuuste heavy duty achteruitrijcamera op de trailer. Dankzij een ver, breed en helder beeld kan de chauffeur vanaf nu veilig en vlot manoeuvreren. Dit cameramodel is extra goed opgewassen tegen de elementen en kan gedurende jaren probleemloos werken in zware omstandigheden.

Dodehoekcamera

Elke vrachtwagenchauffeur weet hoe gevaarlijk het kan zijn wanneer andere weggebruikers zich onwetend verstoppen in de beruchte dodehoek onder andere aan de passagierskant. Met een extra oog op de weg heeft de chauffeur een handig hulpje in de cabine.

Trailerstekker

Dankzij een spiraalkabel is het voor onze klant handig om deze trailer makkelijk te kunnen gebruiken met de camerasystemen in zijn andere vrachtwagens. Soms komt daar ook enig fabricagewerk aan te pas, zoals een houder voor de stekkerdoos maken.

Afgewerkt product

Beide camera's zijn gemonteerd en aangesloten op het beeldscherm in de cabine. Zo staat er weer een afgewerkt product klaar voor een tevreden klant.