Laadpalen

Wens je ook comfortabel elektrisch te rijden. Begrijpelijk want het is stiller, duurzamer en goedkoper.

Nood aan een laadpaal thuis? Wens je het kantoorterrein van je bedrijf of de parkeerruimte van je winkel of horecazaak van één of meerdere oplaadpunten te voorzien voor je werknemers én klanten?

Ide – Automotive informeert over de beschikbare subsidies, adviseert haar klanten in hun energiemanagement, installeert de beste én slimste laadoplossingen en zorgt voor het beheer en onderhoud van jouw laadinfrastructuur.

Particuliere oplossing

Veilig, snel, slim en duurzaam thuis laden is een van de meest voorkomende oplossingen. Al dan niet gekoppeld aan een online platform en een automatische verrekening van uw thuis verbruik met uw werkgever of leasing.

Klik hier

Professionele Oplossingen (B2B)

Verwelkom uw medewerkers, bezoekers en klanten met de juiste laadoplossing tijdens hun bezoek of verblijf. Dankzij de integratie met zonnepanelen en de mogelijkheid om een tarief in te stellen, wordt uw investering ook terugbetaald tijdens het gebruik.

Klik hier

Publieke oplossingen

Ook voor langere trajecten moet u beroep kunnen doen op de juiste laadoplossing. Dankzij de publieke en snelweg laadinfrastructuur kunt u overal in Europa laden en rijdt u van A naar B zoals u dat vroeger deed met een traditioneel voertuig.

Klik hier

Vrachtwagen en bus

Vrachtwagens en bussen kennen ook een steile opmars in de EV industrie doch de aanpak is danig anders dan voor personenwagens. Hierbij maken we bijna uitsluitend gebruik van HPC DC installaties. Wij zijn uw partner voor het zwaardere EV werk!

Klik hier

 

Vous souhaitez demander un devis pour une station de recharge?

Veuillez alors remplir ce formulaire.

Information sur le point de recharge

 

Information personnel