Diesel Büchli partner | Ide Automotive

Ide Automotive is uw officiële Diesel Büchli partner. Wat kunnen wij voor u doen?

Dieselpomp VP-44

Specialist dieseltechniek

Als één van de bekendste specialisten in dieseltechniek in de regio kunt u bij ons terecht voor diagnosestelling op zowel onderdelen zoals brandstofpompen en verstuivers als ook op complete voertuigen. Het officieel kader van het partnerschap met Diesel Büchli is een bekroning van de goede en lange samenwerking met hen. Hierdoor heeft u de beschikking over een complete lijn aan brandstofpompen en verstuivers voor dieselmotoren. 

Diesel Büchli levert deze lijn en bestaat uit alle merken en systemen. Van conventionele lijnpompen en elektronisch geregelde verdelerpompen tot de modernste common rail hoge druk pompen en injectoren. Daarnaast testen wij in ons eigen atelier uw brandstofpompen en verstuivers op onze Bosch en Hartridge testbanken.

In Pittem en bij Diesel Büchli ligt een uitgebreid assortiment brandstofpompen en verstuivers. Wij leveren uitsluitend “premium ruil” als ruildelen en fabrieksnieuwe producten. Ook kunnen wij direct putten uit het grote centrale magazijn zodat we uw bestelling uiterlijk aan het begin van de volgende dag beschikbaar hebben.

Common rail dieselsystemen

Common Rail Test

Moderne common rail dieselsystemen zijn simpel in de opbouw, maar des te ingewikkelder in de aansturing. Zomaar vervangen van onderdelen is kostbaar en vaak niet de oplossing. Verstuivers laten testen in onze dieselwerkplaats helpt een goede diagnose te stellen en voorkomt onnodige vervanging. Als Bosch Diesel Center zijn wij in het bezit van hypermoderne Bosch testbanken waarmee we uw brandstofpompen en verstuivers nauwkeurig aan de tand voelen en deskundig beoordelen. Bij vastgestelde gebreken adviseren wij u direct over oplossingen. Uiteraard staat Diesel Büchli ons volledig ten dienst met de nodige technische support.

Assortiment: meer dan 1.000 diesel injectoren en brandstofpompen direct beschikbaar

Alle merken: van Alfa tot Volvo, van Bosch tot VDO.

Kwaliteit: hoogwaardige dieseldelen premium ruil

Levering: uit eigen voorraad en direct vanuit het centrale magazijn

Service: technische back-up door kennis en ervaring

Ide Automotive: uw leverancier op alle vlakken, minder aanspreekpunten, één factuur

Büchli: partner van Ide Automotive voor back-up en service

Prijs: uw korting is gegarandeerd. Brutoprijzen zijn zeer competitief