SAGOLA

Sagola is al vele jaren fabrikant van hoogwaardig materiaal voor spuit- en lakwerk. Daaronder vallen in de eerste plaats spuitpistolen, maar ook een groot gamma aan andere producten voor carrosseriebedrijven: droogsystemen, trolleys en droogrekken, airbrushpistolen, filters, allerhande toebehoren (slangen & koppelstukken), enzovoort.

De producten van Sagola bij IDE Automotive

Sagola presenteert zijn toptechnologische uitdrukking in spuitpistolen voor carrosserieafwerking. Kleiner, lichter, met optimale gewichtsverdeling en comfortabeler.

Vraag gerust aan uw IDE contactpersoon voor meer uitleg. Gebruik maken van een demo pistool is mogelijk.

4600 Xtreme

Maak kennis met dit gloednieuwe spuitpistool van Sagola. Met dit model biedt Sagola het breedste scala aan oplossingen voor alle nieuwe verven die door de belangrijkste verfmerken voor overspuiten worden gelanceerd. De 4600 Xtreme biedt benijdenswaardige balans en bruikbaarheid en perfecte mechanisatie.

De luchtkap DVR CLEAR in combinatie met het mondstuk 1.3XL betekent een mijlpaal in het gemak en de snelheid van aanbrengen met de nieuwe HS clearcoats.

Dit spuitpistool is ook beschikbaar met een DVR AQUA luchtkap, dat de toepassing van watergedragen producten verbetert, ongeacht de viscositeit.

Mini Xtreme

Deze mini Xtreme is ideaal voor snelle reparaties, kleine delen en afwerkingen van hoge kwaliteit. Het zorgt voor de perfecte verf-luchtverhouding in elke situatie. Dankzij dit spuitpistool heb je maximale controle. Bovendien garandeert de mini Xtreme een vermindering van nevel, besparing van verf en een perfecte definiëring van het werkgebied.

De ventilatoren zijn ontworpen om de beste droogtijd met de beste afwerking te verkrijgen, en altijd met een minimale druk tussen 0,5 - 1,0 bar.

475 Xtech

Dit compact zwaartekrachtspuitpistool heeft een zeer hoge kwaliteit en een lichte behuizing van geïnjecteerd aluminium. Dankzij zijn kleine formaat is dit spuitpistool perfect voor bevedering, kleine retouches, patches en/of het opnieuw schilderen van kleine onderdelen.