Telefoon accessoires en carkits | Ide Automotive

We kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder onze smartphone. Het kleinood is vaak haast vergroeid met onze hand. Velen voelen dan ook vaak de verleiding om het tijdens het autorijden te gebruiken. Volgens recente studies van VIAS (het voormalige BIVV), is dit echter zeer onveilig en creëert het meer dan eens gevaarlijke situaties en ongevallen.

Bij Ide Automotive beschikken we over een uitgebreid assortiment telefoon accessoires die u kunnen helpen tijdens het autorijden. Zo kunt u op een veilige manier gebruik maken van uw smartphone in de wagen.

Carkits

Een populaire en voor de hand liggende oplossing voor het veilig telefoneren in de wagen, is een bluetooth carkit. Via zo’n toestel kunt u draadloos verbinding maken met uw smartphone en handenvrij bellen. U kunt dergelijke carkits in veel gevallen makkelijk bevestigen aan uw zonnescherm. Leuk meegenomen: vaak kunt u er ook muziek mee afspelen. Zo geniet u altijd van uw eigen muziek in de wagen.

Bluetooth oortjes

Een gelijkaardige oplossing is het gebruik van bluetooth oortjes. Via deze draadloze oortjes maakt u verbinding met uw smartphone. Het voordeel van deze oortjes, is dat ze veel dichter bij uw oor (namelijk erin) zijn dan carkits. Dit levert vaak een betere luisterervaring.

Smartphonehouder

Veel autobestuurders gebruiken de smartphone als GPS. Het toestel tijdens het rijden in de hand houden of op de vrije passagiersstoel leggen, kan dan gevaarlijk zijn. Een simpele oplossing is het gebruiken van een houder die aan de voorruit te bevestigen is. Op die manier houdt u uw smartphone goed zichtbaar en beide handen vrij.

De meest kwalitatieve merken

Bij Ide Automotive vindt u oplossingen voor al deze situaties en voor de meeste gangbare smartphone merken, gaande van Huawei, tot Samsung en Apple. Wij bieden accessoires aan van betrouwbare merken, zoals Brodit, RTA en iottie.

Kom gerust eens langs en bekijk vrijblijvend wat Ide Automotive voor u kan betekenen. Wij geven u graag advies op maat. U kunt ons ook contacteren via onderstaand formulier of via 051 46 78 11.