Diagnose | Ide Automotive 

Bij zowel onderhoud als reparatie speelt diagnose een (belangrijke) rol. Elk autobedrijf wordt hiermee geconfronteerd en elke specialist heeft een diagnose expert nodig. Ide Automotive werkt hiervoor met experts als Bosch, Hella Gutmann, Launch van AA Equipment en Jaltest. 

Bosch diagnostics

Het KTS gamma van Bosh is voor u de universele diagnose interface, ideaal in de universele werkplaats. KTS interface is samen met het ESI[tronic] software platform de perfecte combinatie van hard- en software voor een efficiënte foutanalyse aan de auto. U kunt dit systeem modulair uitbreiden met: geïntegreerde actieve reparatie handleidingen, schakelschema's en onderhoud gegevens om tot een complete onderhoud oplossing te komen.

Hella Gutmann Solutions

Hella Gutmann bouwt diagnoseapparatuur niet omwille van de techniek. De naam "mega macs“ staat sinds 1995 voor eenvoudige, intelligente en met name praktijkgerichte ondersteuning bij het repare ren van moderne automobielen.

  • Geen jaarlijkse updates vereist
  • Vlotte ondersteuning - steeds ruiltoestel binnen de 24u
  • Eenvoudig

Launch van AA equipment

Stel altijd betrouwbare diagnoses met de diagnosesystemen van Launch. De Launch-producten staan bekend om hun betrouwbaarheid, bedieningsgemak en degelijkheid. Dit maakt Launch-diagnoseapparatuur een veelgebruikt autodiagnoseproduct bij professionele autogarages.

Sinds 01/12/2019 hebben we een exclusieve samenwerking met AA Equipment voor de distributie van Auto-comLaunch, Pico Scope & hefbrugpads.

Jaltest

Jaltest maakt diagnoses van meerdere merken en meerdere systemen mogelijk voor onder meer vrachtwagens, opleggers, bestelwagens, tractoren en militaire voertuigen.

  • Analyse en herstel van diagnosefouten
  • Raadpleging van de technische informatie
  • Het visualiseren van de elektrische schema's