Gereedschap voor de vakman | Ide Automotive

Ide Automotive levert naast de producten in de automobielsector ook een ruim assortiment gereedschap voor de industrie, bouw en installateurs.

Keuze uit verschillende merken gereedschap

Vynckier

Het assortiment Equipment  bij VYNCKIER biedt voor elke werkplaats de gewenste totaaloplossing. Voor elke toepassing houden wij een ruime selectie aan artikelen op stock. Daarnaast zijn tal van specialiteiten op korte termijn leverbaar. Zoekt u compressoren, lastoestellen, garagekriks of meer specifiek, een op maat gemaakt werkplaatsmeubel of oprijplaat? Alles is mogelijk.bosch power tools

Bosch elektrische gereedschappen

Een belangrijk deel van ons productportfolio zijn accumachines met Lithium-Ion-technologie: accuschroevendraaiers, haakse accuschuurmachines, accudecoupeerzagen of accuboorhamers...

Op het gebied van steen- en betonbewerking zijn we een toonaangevende fabrikant voor boorhamers, boormachines, klopboormachines en kernboormachines.

Voor schrijnwerkers en timmerlui bieden we moderne tafelcirkelzagen, decoupeerzagen, handcirkelzagen en reciprozagen aan.

Het houtassortiment wordt aangevuld door excenterschuurmachines, bandschuurmachines, deltaschuurmachines, schaafmachines en kettingzagen.

Voor alle blauwe elektrische gereedschappen bieden we de passende systeemaccessoires.