Inrichting bedrijfswagens | Ide Automotive

Vanaf heden biedt Ide Automotive de vakman ook inrichting van bedrijfswagens aan en dit in samenwerking met de firma Kadicon. Laat uw bedrijfsvoertuig volledig naar uw wensen inrichten.

Storevan

Storevan is gespecialiseerd in het uitrusten en op maat inrichten van bedrijfsvoertuigen. Alle Storevan oplossingen zijn ecologisch duurzame, moderne technologieën gericht op praktisch gebruik, plaatsoptimalisatie, bereikbaarheid en veiligheid. Hierdoor bespaart u veel tijd en geld. Ontdek de verschillende mogelijkheden voor uw bedrijfsvoertuig op storevan.vlaanderen.


 

Nordic Lights

Nordic Lights is gespecialiseerd in de productie van Heavy Duty LED werklampen. De lampen van Nordic Lights maken werken in het donker efficiënter en veiliger en kunnen tractoren, grafmachines, wielladers, landbouwvoertuigen, vrachtwagens, heftrucks... verlichten. Geschikt voor 12v, 24v, 48v of 8v.


 

360° OmniVue

360° OmniVue is een camerasysteem voor vrachtwagens, bussen en andere voertuigen. Het systeem geeft de bestuurder een vogelperspectief van het voertuig en de omgeving op de monitor in de cabine. Door dit complete overzicht zijn er geen dode hoeken meer rondom het voertuig.