Signalisatie & voertuiguitrusting | Ide Automotive

Ide Automotive is één van de servicecenters die voor alle producten van de firma Rauwers montages doet, herstellingen uitvoert en onderdelen verkoopt. Daarnaast bieden wij het gehele gamma van signalisatieleverancier AEB.

Verschillende merken signalisatie & voertuiguitrusting

Rauwers

Rauwers verdeelt technisch baanbrekende oplossingen in het hartje van Europa. Deze technische en informaticaoplossingen komen voort uit de recentste technologieën die ontwikkeld werden in de vier uithoeken van de wereld.

Maar liefst 250 opgeleide erkende werkplaatsen garanderen een correcte dienstverlening conform de norm die Rauwers hanteert bijna overal in Europa.

Rauwers biedt verschillende producten

  • Alcolock: alcoholtester die het alcoholgehalte van de adem meet en die vast gemonteerd wordt in het voertuig. Hij verhindert het starten van het voertuig indien het alcoholgehalte van het ademstraal de ingestelde limiet overschrijd. De antistart alcoholtester zal verplicht zijn in Frankrijk in alle bussen vanaf 1 september 2015.  

  • Lichtsignalisatie: volledig gamma verlichtings- en geluidsuitrusting: 
    verlichte opritten, verkeers- en bakenlichten, sirenes en luidsprekers, digitale camera’s, wegblokkades, automatische herkenning van kentekenplaten en diverse accessoires. Dit alles is bedoeld voor de gemeente diensten, takeldiensten en alle prioritaire diensten.

  • Digitale tacho: overdracht van de tachograafgegevens automatisch en van op afstand via GPRS. Terwijl uw chauffeur de goederen aflevert - of zijn dagelijkse activiteiten uitvoert - worden de tachograafgegevens overgebracht naar de PC in uw kantoor.
    Dankzij de DLD® worden de tachograafgegevens automatisch overgebracht zonder verplaatsing noch tijdverlies voor uw bediende. 

  • U kunt met TIS-WEB alle gegevens van het voertuig en de bestuurder op elke moment online raadplegen.

Rauwers catalogus

AEB 

Voor uw innovatieve oplossingen zijn technologie en betrouwbaarheid essentieel. AEB heeft de kracht van een gediversifieerde fabrikant met meer dan 2000 producten in hun lijn, een reputatie voor technische uitmuntendheid en innovatie, en werknemers die zijn toegewijd aan het leveren van kwaliteitsproducten en service aan u, onze klant. Ons kunnen stopt niet bij de signalisatie producten, het begint er.

Montage van deze signalisatie kunt u ook altijd bij Ide Automotive laten uitvoeren.