Waarom een laadpaal bij je thuis?

Meer en meer mensen worden eigenaar van een EV. Daarbij biedt het hebben van je eigen laadpaal tal van voordelen.

Een snellader bij je thuis zorgt er onder andere voor dat je 

  • Elke dag vertrekken met een volledig opgeladen batterij
  • Goedkoper oplaadt
  • Gratis rijdt op je eigen groene stroom
  • Niet meer hoeft aan te schuiven in het tankstation
  • Je eigen auto kunt gebruiken om energie op te slaan

EVBox Livo

Ontdek de EVBox Livo. De opvolger van de Elvi en de nieuwste telg binnen het assortiment van EVBox voor thuisladers. 

De EVBox Livo is een betrouwbaar en duurzame laadpaal. Deze AC-laadpaal is altijd verbonden is de ideale laadpaal voor thuis. Een zeer mooi modern design en met zijn OCCP 2.0 voorziening is het de veiligste laadpaal op de markt! Voor terugbetalingen van elektriciteit via de werkgever, is deze laadpaal zeker een aanrader door de makkelijke opstart. 

Deze laadpaal kan voorzien worden met een Load balancing kit. Dit maakt dat er laden via de zonnepanelen tot de mogelijkheden behoord, alsook dat de laadpaal rekening zal houden met andere verbruikers binnen uw woning. 

Easee Home

Easee heeft al het mogelijke veranderd en vereenvoudigd. Het resultaat: een ongeëvenaarde technologische revolutie waarbij klant en milieu centraal staan. Het compacte laadpunt neemt een plaats in, in het elektriciteitsnet van de toekomst en fungeert als slim stroomventiel. De Easee Laadrobot is een slim en krachtig laadpunt voor thuis. Een exclusief product voor een scherpe prijs. Het enige waar jij nog over hoeft te beslissen, is de kleur.

Smappee EV Wall

Wil jij je elektrische auto laden met zonne-energie en in perfect evenwicht zijn met de andere energiestromen in jouw huis? Of zoek je een manier om de laadkosten door te rekenen aan je werkgever? Dan is Smappee EV Wall de ideale oplossing voor jou.

NRGkick

Thuis of onderweg bruikbaar laadstation met high-end mogelijkheden. Ook met deze laadkabel kan u uw verbruik doorgeven aan uw werkgever.

Graag een offerte opvragen?

Klik hieronder voor ons invulformulier: