Waarom een laadpaal bij je thuis?

Meer en meer mensen worden eigenaar van een EV. Daarbij biedt het hebben van je eigen laadpaal tal van voordelen.

Een snellader bij je thuis zorgt er onder andere voor dat je 

  • Elke dag vertrekken met een volledig opgeladen batterij
  • Goedkoper oplaadt
  • Gratis rijdt op je eigen groene stroom
  • Niet meer hoeft aan te schuiven in het tankstation
  • Je eigen auto kunt gebruiken om energie op te slaan

Ctek Chargestorm

Chargestorm is een uiterst geavanceerde EV-lader met een reeks functies en ingebouwde veiligheidsfuncties. Deze laadrobot is geschikt voor zowel huiselijk als zakelijk gebruik. Door middel van een ingebouwde MID-meter is deze laadrobot future-proof. Hierop kunt u uw verbruik rechtstreeks vanop de paal aflezen.

Easee Home

Easee heeft al het mogelijke veranderd en vereenvoudigd. Het resultaat: een ongeëvenaarde technologische revolutie waarbij klant en milieu centraal staan. Het compacte laadpunt neemt een plaats in, in het elektriciteitsnet van de toekomst en fungeert als slim stroomventiel. De Easee Laadrobot is een slim en krachtig laadpunt voor thuis. Een exclusief product voor een scherpe prijs. Het enige waar jij nog over hoeft te beslissen, is de kleur.

Smappee EV Wall

Wil jij je elektrische auto laden met zonne-energie en in perfect evenwicht zijn met de andere energiestromen in jouw huis? Of zoek je een manier om de laadkosten door te rekenen aan je werkgever? Dan is Smappee EV Wall de ideale oplossing voor jou.

NRGkick

Thuis of onderweg bruikbaar laadstation met high-end mogelijkheden. Ook met deze laadkabel kan u uw verbruik doorgeven aan uw werkgever.

 

Wil jij graag een offerte aanvragen voor een laadpaal?

Vul dan dit formulier in.

Info over het laadpunt

 

Persoonlijke informatie