Waarom een laadpaal op het werk?

Met de toename van het aantal EV's is de kans groot dat enkele werknemers die keuze ook hebben gemaakt.

Dankzij het installeren van snelladers bij je bedrijf

  • Kweek je een groen(er) imago
  • Maak je een zeer goeie investering
  • Vergroot je het gemak van jou, je klanten én je bezoekers

Easee Charge

Een innovatieve laadoplossing voor je bedrijf of kantoor.

Gemakkelijk en betaalbaar investeren in moderne en toekomstgerichte laadinfrastructuur. De Easee Charge geeft je meer vermogen, een slimme bediening en een hoog beveiligingsniveau. Ontwikkeld en geproduceerd in Noorwegen (het land van de EV's).

EVBox Liviqo

Probleemloos laden voor kantoren en bedrijven.

De EVBox Liviqo is een betrouwbaar en duurzame laadpaal. Deze AC-laadpaal is altijd verbonden en is een voorloper qua veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Er is een schermpje aanwezig zodat de gebruiker makkelijk de stappen tot het uiteindelijke laden kan meevolgen.

 

Met behulp van een Load balancing kit, kan de Liviqo perfect aangesloten worden op de zonnepanelen en kan deze rekening houden met de rest van het verbruik binnen het bedrijf. 

Smappee EV Base

Kantoren: zodra je één of meerdere zakelijke laadstations installeert, heb je inzicht, beheer en betalingsmogelijkheden nodig. De bekroonde Smappee EV Base biedt dat, én meer. Smappee's technologie voor energiebeheer biedt meer energie-efficiëntie, zelfvoorziening en dynamische load-balancing van je laadpark en de rest van je terrein. Met de dynamisch load-balancing van Smappee kun je eenvoudig het gebruik van zonne-energie maximaliseren voor het laden van elektrische wagens gedurende de dag.

 

EVBox Troniq DC charger.
 
wilt u uw wagen sneller opladen via een DC lader?
 
Gaat het opladen met een normale lader voor u iets te traag? Of wilt u graag wat extra bijverdienen door uw wagenpark/parking te voorzien van een snellader? Dan is de EVBox Troniq de oplossing.
 
Deze snellader is in verschillende mogelijkheden te verkrijgen en is indien gewenst modulair op te bouwen. 
 
Graag een sitebezoek hiervoor? Contacteer ons via ev@ide.be

Graag een sitebezoek inplannen? 

Contacteer ons via ev@ide.be of via 0495 21 78 11.

 

Indien u al weet wat u wilt, vul gerust ons invulformulier hieronder in: