Waarom een laadpaal op het werk?

Met de toename van het aantal EV's is de kans groot dat enkele werknemers die keuze ook hebben gemaakt.

Dankzij het installeren van snelladers bij je bedrijf

  • Kweek je een groen(er) imago
  • Maak je een zeer goeie investering
  • Vergroot je het gemak van jou, je klanten én je bezoekers

Ctek Chargestorm

Chargestorm is een uiterst geavanceerde EV-lader met een reeks functies en ingebouwde veiligheidsfuncties. Deze laadrobot is geschikt voor zowel huiselijk als zakelijk gebruik. Door middel van een ingebouwde MID-meter is deze laadrobot future-proof. Hierop kunt u uw verbruik rechtstreeks vanop de paal aflezen. Beschikbaar met 1 of 2 connectoren.

Easee Charge

Een innovatieve laadoplossing voor je bedrijf of kantoor.

Gemakkelijk en betaalbaar investeren in moderne en toekomstgerichte laadinfrastructuur. De Easee Charge geeft je meer vermogen, een slimme bediening en een hoog beveiligingsniveau. Ontwikkeld en geproduceerd in Noorwegen (het land van de EV's).

EVBox businessline

Probleemloos laden voor kantoren en bedrijven.

EVBox BusinessLine is betrouwbaar en duurzaam gebouwd. Onze AC-laadpaal is altijd verbonden en groeit in een Hub-Satellite-configuratie gemakkelijk mee. Ook wordt er slim gebruikgemaakt van de beschikbare stroom door middel van load balancing. 

Smappee EV Base

Kantoren: zodra je één of meerdere zakelijke laadstations installeert, heb je inzicht, beheer en betalingsmogelijkheden nodig. De bekroonde Smappee EV Base biedt dat, én meer. Smappee's technologie voor energiebeheer biedt meer energie-efficiëntie, zelfvoorziening en dynamische load-balancing van je laadpark en de rest van je terrein. Met de dynamisch load-balancing van Smappee kun je eenvoudig het gebruik van zonne-energie maximaliseren voor het laden van elektrische wagens gedurende de dag.

 

 
wilt u uw wagen sneller opladen via een DC lader?
 
Onze Kempower T-series biedt de oplossing. Het verplaatsbare laadstation beschikt over 40 kW pure oplaadkracht waardoor u uw elektrisch voertuig minder lang aan de lader hoeft op te laden. Door middel van de interactieve touch screen is het bedienen van uw Kempower T-series een simpele en aangename ervaring voor de gebruiker. Deze DC-lader is naast uw standaard elektrisch voertuig ook geschikt voor: elektrische trucks, elektrische bussen, elektrische vrachtwagens en off road voertuigen. 

 

Wil jij graag een offerte aanvragen voor een laadpaal?

Vul dan dit formulier in.

Info over het laadpunt

 

Persoonlijke informatie